Despre

Firma a fost înființată în 2019 în urmă câștigării unei finanțări în cadrul proiectului Bizzsmart, organizat în parteneriat cu Universitatea Politehnică București. Întotdeauna mi-am dorit să ajung să am propria mea firma deoarece mi-a plăcut mereu să iau inițiativa și să fac tot posibilul pentru a reuși. Totuși nu știam că acest lucru va veni cu un anunț al profesorului de Informatică pentru afaceri: 

“cine vrea să devină antreprenor?”

Nu a fost ușor nici să deschid firma, nici să țin cont de toate cerințele concursului și nici să trec prin faza de implementare a proiectului, dar  perseverând, am reușit. 

Firma are că domenii de activitate:
CAEN 7112  – Activități de inginerie și consultanță tehnică legată de acestea 
CAEN 6201 – Activități de realizare a software-ului la comandă
CAEN 6202 – Activități de consultanță în tehnologia informației

Gama această de servicii nu ar putea fi niciodată menținută fără ajutor, în special din partea familiei și a prietenilor; ambii părinți sunt ingineri cu zeci de ani de experiență, iar majoritatea prietenilor apropiați au experiență în domenii conexe firmei și sunt colaboratori.

 Astfel, puteți fi siguri că avem atât informațiile cât și experiență să ducem la capăt orice proiect început.

 

Șerban Andrei
Founder & CEO
DWARF GIANT SRL
DG SOLUTIONS

Misiunea

Ne dorim  oferim servicii de calitate, pe piața marketingului online, a sistemelor de automatizare și a printării 3D, punând accentul pe rezolvarea nevoilor clienților.

Viziunea

Cu ajutorul resursei umane bine pregătite, a tehnologiei și a echipamentelor moderne, ne dorim  venim în întâmpinarea clienților noștri și  le rezolvăm prompt și cu tact nevoile.

valori

Deschide chat
1
Salut! Numele meu este Andrei.
Cu ce te pot ajuta?